arrow_upward
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK
Vitajte na www.atvpneumatiky.sk
ATV ESHOP Pneumatiky a príslušenstvo na športové, pracovné a UTV štvorkolky.
phone
+421(0) 908 971 174
email
info@atvpneumatiky.sk
person
shopping_cart
0

Ochrana osobných údajov

SPRACOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV
  • V žiadnom prípade neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám (okrem rozsahu potrebného na doručenie tovaru).
  • Osobné údaje sú uložené v zabezpečenej databáze s potrebou autorizovaného prístupu.
  • Všetci pracovníci Elsoma s.r.o. , ktorí prídu do styku s vašimi osobnými údajmi, boli náležite poučení o správnom a citlivom zaobchádzaní s nimi.
  • Ak si neželáte dostávať emaily s našimi akciami, stačí ich vypnúť v nastavení vášho konta, prípadne nás o tejto skutočnosti stačí informovať e-mailom.
  • Získavame od vás iba tie údaje, ktoré skutočne potrebujeme na spracovanie vašej objednávky.
  • Môžete kedykoľvek požiadať o zmazanie vášho konta a histórie objednávok e-mailom, písomne alebo osobnou návštevou.

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.atvpneumatiky.sk je
Elsoma s.r.o., Obrancov Mieru 185/4, 040 01 Košice

Prevádzkovateľ získava osobné údaje pomocou registračného formulára, umiestneného na stránke www.atvpneumatiky.sk


SPROSTREDKOVATEĽ
Elsoma s.r.o, Košice
Kurier REMAX
, Bratislava


ÚČEL SPRACÚVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

  • Vystavenie daňového dokladu - faktúry, v zmysle zákona 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, § 71 ods. 2 pism. b).
  • Doručenie tovaru a identifikácia zákazníka pred odovzdaním vopred zaplateného tovaru.
  • Potvrdenie objednávky, platby za tovar, dodania objednaného tovaru - telefonicky a prostredníctvom elektronickej pošty.
  • Evidencia zákazníkov na účely vedenia ich užívateľských účtov na stránke www.atvpneumatiky.sk
  • Evidencia zákazníckych objednávok pre riešenie prípadných reklamácií.

ZOZNAM SPRACÚVANÝCH ÚDAJOV

  • Fakturačné údaje - meno a priezvisko, adresa trvalého bydliska, pri registrácii firiem aj IČO a DIČ
  • Údaje pre doručenie - meno a priezvisko príjemcu, adresa doručenia
  • Kontaktné údaje:
    • Telefónne číslo - pre potreby potvrdenia objednávky, komunikáciu so zákazníkom, doručenia tovaru kuriérskou službou.
    • Adresa elektronickej pošty (e-mail) - pre potreby zaslania potvrdenia objednávky a na ďalšiu komunikáciu so zákazníkom.
  • Údaje o Vašich objednávkach - pre potreby ich vybavenia a riešenia prípadných reklamácií.

NUTNOSŤ POSKYTNUTIA OSOBNÝCH ÚDAJOV
Prevádzkovateľ získava iba tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné na splnenie záväzkov, ktoré od neho zákazník objednaním tovaru očakáva. Bez týchto údajov nebude možné spracovať prijatú objednávku. Z tohoto dôvodu je zákazník povinný vyplniť všetky požadované údaje pri realizovaní objednávky.


TRETIE STRANY, KTORÝM BUDÚ ÚDAJE POSKYTNUTÉ
Osobné údaje neposkytujeme žiadnym spoločnostiam spravujúcim databázy osobných údajov, ani žiadnym iným tretím stranám, okrem rozsahu potrebného na samotné doručenie tovaru kuriérskou službou.


ZVEREJNENIE ÚDAJOV
Naša spoločnosť získané údaje v žiadnom prípade nezverejňuje.


PRÁVA A POVINNOSTI DOTKNUTEJ OSOBY

  • Zákazník spoločnosti Elsoma s.r.o. - dotknutá osoba v zmysle zákona NR SR č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len "dotknutá osoba"), je povinný uviesť pri registrácii konta do internetového obchodu iba úplné a pravdivé údaje.

  • Dotknutá osoba sa zaväzuje, že v prípade zmeny svoje údaje zaktualizuje a to najneskôr pred zrealizovaním prvej objednávky nasledujúcej po vzniku zmeny.

  • Dotknutá osoba sa zaväzuje, že ak poskytne osobné údaje tretej osoby ako údaje pre doručenie (meno, priezvisko, telefónne číslo), robí tak iba s jej súhlasom a dotknutá osoba je oboznámená s postupmi, právami a povinnosťami, ktoré sú uvedené na tejto stránke.

  • Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti, e-mailom, alebo osobnou návštevou v sídle spoločnosti od prevádzkovateľa vyžadovať:

    • Informácie o stave spracúvania svojich osobných údajov.
    • Informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje.
    • Odpis jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania.
    • Opravu jej nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania.
    • Likvidáciu jej osobných údajov. Vymazať je pri tom možné iba konto a históriu objednávok na internetovom obchode. V príprípade už existujúcej a spracovanej objednávky musia byť osobné údaje archivované v účtovnom systéme spoločnosti v súlade s príslušnými právnymi predpismi.
    • Úpravu osobných údajov môže dotknutá osoba realizovať vlastnoručne v položke "moje konto", po prihlásení zákazníka.
    • Všetky oprávnené požiadavky dotknutej osoby budú splnené a dotknutá osoba bude o tom informovaná do 30 dní od ich prijatia.

  • Dotknutá osoba si môže uplatniť svoje práva vyplývajúce zo zákona NR SR č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, a to: e-mailom, písomne alebo osobne na adrese sídla spoločnosti.
Len u nás kúpite pneumatiky na štvorkolky za skutočne najnižšie ceny v SR a ČR. Ponúkame vám pneumatiky za bezkonkurenčné ceny od výrobcu - DURO, MAXXIS, ITP, SUNF a WANDA.
business
Kontakt
place
Obrancov Mieru 185/4, 040 01 Košice
phone
mobil: +421(0) 908 971 174
email
mail: info@atvpneumatiky.sk
share
Sociálne spojenie
send
Newsletter
Ak chcete dostávať novinky v našom obchode do emailovej schránky, odošlite nám Vašu emailovú adresu.
Zadaním e-mailovej adresy dávate výslovný a bezvýhradný súhlas so spracovaním osobných údajov
©2018 www.atvpneumatiky.sk, všetky práva vyhradené,
Kopírovanie akejkoľvek časti tejto stránky bez písomného súhlasu autora je zakázané.

navrhol, naprogramoval a rozhýbal